Waarom investeren in onze organisatie?

Herkent u zich in onze waarden? Gelooft u in sociaal engagement waarbij zorgen voor kwetsbare kinderen en jongeren centraal staat? En wil u daarnaast bijdragen aan een inclusieve maatschappij waar ieder zijn plekje verdient? Dan kan u samen met ons het verschil maken voor onze kinderen, jongeren en medewerkers.

Als zorgvoorziening worden wij in de huidige maatschappij met een aantal uitdagingen geconfronteerd. Er heerst arbeidskrapte in de sector en dit leidt tot personeelstekorten. Hierdoor dienen wij onze medewerkers zo goed mogelijk vast te houden door hen op alle mogelijke manieren te ondersteunen. Daarbovenop krijgen wij alsmaar te maken met het duurder worden van het dagelijkse leven en zijn we beperkt in onze werkingsmiddelen. Ondanks deze uitdagingen laten wij ons hoofd niet hangen. Wij gaan samen op zoek naar extra middelen om een kwalitatieve zorgverlening voor onze kinderen en jongeren te garanderen.

Er zijn drie domeinen waarin u ons kan steunen.
Lees hier verder hoe, of stuur een mail naar sponsoring@dennenhof.org en we vertellen er u graag alles over.


Huidige sponsor projecten


Onze partners in de zorg

 
 

Gerealiseerde sponsor projecten

Kibis op kamp

Deze zomer is leefgroep Kibis op kamp geweest naar vakantiehuis Gite de Wellin. Hier hadden ze een fijne week die de kinderen enorm goed heeft gedaan. Het volledige bedrag van dit kamp werd nadien terugbetaald door AG Insurance. Dankzij dit initiatief is deze leefgroep deze zomer 2 keer op kamp kunnen gaan. Een enorme meerwaarde voor onze kinderen en jongeren!

Trampolinespringen in Caloes

Dankzij de steun van Cera hebben we een trampoline kunnen aanschaffen voor leefgroep Caloes. Dit is al een eerste stap in de realisatie van een nieuwe en veilige tuin voor de leefgroep. Op deze trampoline kunnen de kinderen van de leefgroep zich helemaal uitleven. Samenspelen bevordert de ontwikkeling van onze kinderen en jongeren. Een waardevol project dus.


Shoppen via Trooper is zeer eenvoudig

  • Surf naar de Dennenhof-Trooper pagina.
  • Zoek je webshop
  • Laat je gegevens na in de pop-up als je wil weten hoeveel je aankoop ons zal opleveren en shop daarna zoals altijd. het kost je niks meer.
  • De webshop steunt ons met een percentje van je aankoop